Over Ons

Qui-vive werd opgericht en wordt geleid door Anne Vandenneuker. Zij is een ervaren taaltrainer en taalcoach en heeft een lange ervaring in het lesgeven in het Secundair Onderwijs, het Volwassen Avondonderwijs en taaltrainingen aan multinationals, KMO’s, de Europese Instellingen en expat partners. Ze heeft gewerkt bij Elsevier Talen (Nederland) en CLL (België) en verzorgt reeds 18 jaar taalopleidingen als zelfstandige.

Anne heeft een universitair diploma in de Romaanse filologie KUL (Katholieke Universiteit Leuven) en een Bijzonder Diploma Pers en Communicatie (KUL). Ze heeft een heel open en aangenaam contact met haar klanten en haar aanpak is erg motivatiegericht. De cursisten moeten op de eerste plaats  plezier hebben in de lessen. Anne spreekt zelf zes talen, handig als je met  internationale klanten werkt. Anne doet beroep op een team van freelance docenten, native speakers met veel kwaliteit, flexibiliteit en ervaring en met een uitgebreide talenkennis.

In haar vrije tijd schildert Anne, ze stelt regelmatig tentoon in Brussel en omgeving.

“Dank zij de inlevingscapaciteiten van Anne Vandenneuker en haar gewaardeerde flexibiliteit, werd ik op korte termijn succesvol voorbereid voor mijn nieuwe professionele uitdagingen. Anne is iemand met een brede maatschappelijke belangstelling en heeft – naast haar accurate talenkennis – ook een uitzonderlijke capaciteit om zich snel in te leven in nieuwe, vaak technische materies.
 
Door haar aangename persoonlijkheid en de prettige methodiek is haar ‘cursus’ – naast de onbetwistbare toegevoegde waarde voor je talenkennis – tevens een erg prettige ervaring !
 
Deze ervaring met Anne heeft er voor mij alvast toe bijgedragen dat ik met grotere efficiëntie en zelfzekerheid mijn nieuwe verantwoordelijkheden kon opnemen. 

Hilde Van Lindt, ex-medewerker Child Focus